“Visszaszereztük” a három pontot

“Visszaszereztük” a három pontot
2018. September 3.
Élesden vendégszerepelt az Unirea. Szerdán kupameccs következik.
/vlm/Image/Show/84/
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában az Unirea Élesden lépett pályára és a cél egyértelműen az volt, hogy kiköszörüljék az első fordulóban esett csorbát. A küldetés sikerrel járt.
Az élesdi pályán a mi csapatunk akarata érvényesült, kivéve azt, hogy a félidőig csupán egy gólos előnyt sikerült szereznünk: a 35. percben, egy előrevágott labdával Széles lódult meg és a kapussal szemben nem hibázott – 0 -1. Előtte, majd utána is összesen vagy 4 – 5 jó helyzetünk volt, ám azok sorra kimaradtak. Alább, az összeállításból kiderül, hogy a keretünk erősödött, nem csak azzal, hogy pályára lépett a már említett Széles, de az elmúlt héten sikerült leigazolni Fugyivásárhelyről a Jurcă testvérpárt, Leot és Cristiant, akik középpályások, sőt, utóbbi már a góllövőlistára is feliratkozott. Visszatérve a meccs krónikájához, a második félidőben változatlanul sok helyzetet puskáztunk el, ami a foci íratlan szabálya szerint meg is bosszulta magát: a hazaiak a 70. percben egy megadható tizenegyeshez jutottak – 1-1, a végrehajtó nem más volt, mint Dumiter, a korábban évekig Unirea-játékos, a mostani ellenfél legjobbja. A mieinknek azonban sikerült újítani és a már említett Cr. Jurcă Gego beadását továbbította a hálóba a 81. percben – 1- 2.
A Muzsnay Zsolt – ifj. Fele Sándor edzőpáros csapata: Kis – Foriş, Lazăr, Jude, Crişan, Solymosán (90. p. Istvándi), Láposi, Lakatos, L. Jurcă (60. p. Cr. Jurcă), Széles (65. p. Fele Sz.), Gego (82. p. Hossu).
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthetőek meg.
A következő fordulóban a Mácsapusztai Unirea érkezik a Praszler stadionba.
Hét közben bonyolítják le a Román Kupa megyei szakaszának 3. fordulóját. Az Unirea szerdán 16.30 órától Székelyhídon lép pályára.