XXIX. Nyíló Akác Napok 2024 május 17-19

XXIX. Nyíló Akác Napok 2024 május 17-19
2024. May 7.
NyAN 2024

Tisztelt Érmihályfalviak!

Tisztelt Érdeklődők!

Az év első felében végzett lakossági felmérés egyik eredményeként, megerősítést nyert az Érmihályfalvi Nyíló Akác Fesztivál szervezésének szükségessége. A megkérdezettek többsége, továbbra is igényt tart a közel három évtizede elkezdett fesztivál folytatására.

Figyelembe véve a lakosság igényeit, idén is szervezzük a Nyíló Akác Fesztivált, az Érmellék egyik legismertebb, legrégibb és legszínvonalasabb programjaival rendelkező zenei és kulturális rendezvényét.

A Nyíló Akác Napok idén, 2024 május 17 – 19 között, hagyományainkhoz híven zajlanak le.

A Pro- Valea Érmihályfalváért Egyesület és az Érmihályfalvi Helyi Tanács, együttműködve az Érmihályfalvi civil szervezetekkel, valamint az Ifjúsági Szervezettel, és nem utolsó sorban a sport és tánccsoportokkal közösen, igyekeznek a három napos rendezvényt úgy kialakítani, hogy mindenki megtalálja a számára értékes és érdekes programokat. Idén sem maradhatnak el a hagyományőrző és népzenei produkciók és fellépések, sport és szórakoztató vetélkedők, találkozók, örömfőzés, nagyszínpadi koncertek, szépségverseny, roncsderbi és divatbemutató.

Bár az idei fesztivál szervezése egy szerényebb költségvetésből biztosított, minden korosztály megtalálja majd a számára megfelelő programot.

Tudom jól, hogy a Nyíló Akác Napok sokak számára kedvező alkalom a baráti és családi összejövetelekre, a külhonban élő érmihályfalviak találkozására és nem utolsó sorban, alkalom egyben a szocializálódásra, feltöltődésre, szórakozásra.  Éppen ezért is tartottam fontosnak, hogy ismét alkalmat teremtsünk a rendezvény által, egy szinvonalas szórakozási lehetőségre. 

Kívánok Önöknek, kellemes kikapcsolódást, új élményeket és jó szórakozást a fesztivál ideje alatt.

Tisztelettel, Karsai Attila, Érmihályfalva Város megbízott polgármestere