Zakóval a Motorul pályáról…

Zakóval a Motorul pályáról…
2014. October 19.
Váratlan és súlyos vereséget szenvedett az Unirea vasárnap délben a Bihar FC II. csapatától. Még akkor is, ha a fél kezdőcsapat sérült...
/vlm/Image/Show/84/

Eredeti körülmények között akár győzelmi reményekkel is utazhatott volna az Unirea a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójában Nagyváradra, hogy megmérkőzzön (az első csapatához hasonlóan) nem túl fényesen szereplő Bihar FC II. gárdájával. Azonban Szabó Zoltán edzőnek olyan gonddal kellett szembenézni, melyre saját bevallása szerint még nem volt precedens edzői karrierje során: a fél kezdőcsapat sérült. Sőt, valamennyinek komoly sérülése van, így valószínűleg az őszi szezonban már nem is számíthat Szász Attilára, Létai Gáborra, Gyula Lehelre, Horváth Attilára és Sándor Krisztiánra (tehát a kapustól a csatársorig minden csapatrész érintve van). Minden nehézség ellenére az edző leszögezte: a játékosok lélektelenül játszottak, az említett hiányzások miatt lehetőséghez jutottak sajnos nem bizonyították, hogy helyük lenne egyébként a kezdőben…
Már az első negyedóra után eldőlt a három pont sorsa, hiszen a 7., a 9. és a 15. percben is gólt kaptunk, és a 3-0-ás félidő után a második játékrészben is gyorsan – a 47., az 52. és a 60. percben – jöttek a gólok, így alakult ki a 6-0-ás végeredmény.
A Motorul pályán szerepelt gárda: Ármós – Csiri (53.p. Fórián – a ’95-ös születésű fiatal játékos először szerepelt a felnőtt csapatban), Solti, Lakatos, Crisan, Fele (68.p. Kerezsi), Kiss, Illés, Vadkerti, Dumiter, Keresztúri.
További eredmények, és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
A folytatás is nehéznek ígérkezik tehát, a következő fordulóban a Szentandrási Crisul látogat a Praszler stadionba, a találkozó szombaton 15 órakor kezdődik.

Keresés