Zászlót bontottak a csapatok

Zászlót bontottak a csapatok
2014. August 19.
Hétfőn délután átvették zászlóikat a második Részek Viadalának csapatai, és a csapatkapitányok kisorsolták sátraik helyeit a strandon. Alább olvasható a zsűri tagjainak névsora is.
/vlm/Image/Show/84/
A csapatkapitányok a csapatzászlókkal

Augusztus 30.-án és 31-én kerül sor a második Részek Viadalára. A 7 csapat javában készül a már ismertetett versenyszámokra, melyek között vannak ügyességet, furfangot, csapatmunkát, tehetséget, fantáziát próbára tevők egyaránt. Hétfőn délután a viadal fő helyszínén, a strand területén találkoztak a szervezők és a csapatkapitányok, tisztáztak néhány részletet, ugyanakkor átvették a csapatok zászlóit, illetve ez ugyanolyan színű sálakat, amiket a csapattagok viselni fognak a versenyek során, s melyeket a Fogyasztási Szövetkezet varrodája ajánlott fel a versenyzőknek.
A csapatok színei, és sorsolás útján eldöntött rajtszámaik:
1. Nagyújváros-Kisújváros – fehér
2. Százhold – piros
3. Dihenes – narancssárga
4. Bank utca – kék
5. Derik – sárga
6. Központ – lila
7. Tábla-Morgó – zöld.
A zsűribe a csapatok által delegált személyek:

– Gazsi Zsolt (Nagyújváros-Kisújváros);

– Kosztin Brianna (Százhold);

– Geszti Melinda (Dihenes);

– Bertalan Gábor (Bank utca);

– dr.Heidenhoffer Alfréd (Derik);

– Zeffer Tímea (Központ);

– Véber Csaba (Tábla-Morgó).

A szervezők részéről lesz tagja a zsűrinek Dimény Levente, a Nagyváradi Szigligeti Színház színművésze, a Nagyvárad Táncegyüttes igazgatója, illetve Tóth Tünde, a Nagyváradi Szigligeti Színház színművésznője.
A szervezők és versenyzők minden érdeklődőt várnak a jó szórakozást ígérő viadalra, hiszen a szurkolókra, buzdítókra is nagy szüksége lesz a csapatoknak.

Keresés