Zúgnak a motorok a Transbuldex Ringen

Zúgnak a motorok a Transbuldex Ringen
2013. April 6.
Szombat délben kezdődtek, és késő délutánig még tartanak a Transbuldex Racing pályáján az országos motocross és quad egyéni bajnokság idei első futamának edzései. Vasárnap - a tervek szerint - 9 órakor kezdődnek a bajnoki futamok.
/vlm/Image/Show/84/
Az idei bajnokság első futama zajlik a Transbuldex Ringen

A sok esőzés után kisütött a nap, mire megkezdődtek szombat délben az országos motocross és quad egyéni bajnokság idei első futamának edzései.
A pálya viszonylag száraznak tűnt, egy-egy helyen volt csak tócsa rajta, ám az első körök után már vágták a sarat a motorok – ami persze meg sem kottyant a motorosoknak.
Elsőként a veteránok és amatőrök közös mezőnye indult el, őket az 50 cm3-es motorosok követték, következtek a 65 és 85 cm3-esek, végül az MX1 – MX2 – MX2 Junior közös mezőnye körözött, “üldözve” a minél jobb köridőt.
Az edzés megkezdéséig mintegy 50 motoros érkezett meg belföldről, Magyarországról, és – az érmihályfalvi versenyek történetében először – Ukrajnából is.
További versenyzők – köztük a quadosok – érkezését várják még a nap folyamán, sőt, vasárnap reggel is – utóbbiak érkezésük után állhatnak rajtvonalhoz egy rövid időmérő edzésre.

Keresés