Hazai környezetben készül az Unirea

Hazai környezetben készül az Unirea
2018. August 8.
Hét csapatot működtet a következő bajnokságban az Érmihályfalvi Unirea. A felnőtt együttes szombaton hazai pályán játssza következő edzőmeccsét.
/vlm/Image/Show/84/

Ahogyan arról beszámoltunk, a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Érmihályfalvi Unirea július közepén kezdte meg a felkészülést. Fele Attila klubelnök elmondta: heti négy alkalommal tart edzéseket a Muzsnay Zsolt – ifj. Fele Sándor edzőpáros. Eddig két edzőmeccset játszottak haza pályán (Hajdúszoboszlóval 1–1, Széplakkal 6–1), illetve kétszer léptek pályára Nyírábrányban, a helyiek majd a Szentmiklósi Toldy ellenében, mindkétszer nagy gólarányú győzelmet szerezve. Ami a keretet illeti, a múltkori információkhoz képest újdonság, hogy érkezett a csapathoz a támadó középpályás és csatár posztokon egyaránt bevethető Széles Tibor (legutóbb a Nagyváradi Dinamóban játszott), visszatért a Praszler stadion gyepére Fele Szabolcs, továbbá még több játékos is próbajátékon vesz részt (szeptember 3-ig tart az igazolási időszak).

Az augusztus 25-én kezdődő bajnokságig a következő edzőmeccseket játsszák: 11-én 18 órától a Mácsapusztai Unirea ellen hazai pályán; 15-én Nagykárolyban. Következő szombaton, 18-án Román Kupa-meccs lesz, egyelőre nem tudni hol és ki ellen, ahogyan egyelőre a bajnokság menetrendje sem ismert. Fele Attila hozzátette: a felnőtt és ifjúsági csapat mellett beíratták a bajnokságba a junior E, D és C csapatokat, mindezek mellett van két úgynevezett előkészítő csoport is, így összesen hét különböző korosztályú együttest működtetnek.

(Bihari Napló)