“Lószerencsét” – Rendezvény az Unirea Sport Klub támogatására

“Lószerencsét” – Rendezvény az Unirea Sport Klub támogatására
2012. August 29.
Nem mindennapi programokat szerveznek az Unirea Sport Klub támogatására az illetékesek szeptember 16-án: lehet majd célba dobni a városvezetőkre, a tombolát pedig egy ló "sorsolja ki".
/vlm/Image/Show/84/
A plakáttal jelzett helyeken lehet tombolát vásárolni

Lószerencsét!
Ez a címe annak az egész napos jótékonysági rendezvénynek, amit az Unirea Sport Klub támogatására szerveznek szeptember 16-án, vasárnap.
A műsorban szerepelnek ügyességi vetélkedők (tizenegyesrúgás, szlalomozás, labdavezetés, kapufarúgás), de lesznek focimeccsek is.
Pályára lépnek a klub gyerekcsapatai – 1998-1999-es, 2000-2001-es születésűek, illetve 2002-ben vagy utána születettek -, de a pár hete játszott meccs visszavágóját is lejátssza a helyi és a megyei RMDSZ csapata.
Az eseményre a plakátokkal jelzett helyeken már elővételben is lehet tombolát vásárolni 100 lejért, a garantált fődíj 2000 lej.
Ennek megnyeréséhez lesz szükség a jószerencsére, pontosabban a már idézett “lószerencsére”.
A sorsolást ugyanis – egy, az ausztriai Stájerországból vett minta alapján – egy ló fogja végezni: a focipályát 550 részre kockázzák, ezek sorszámát véletlenszerűen jelölik ki. Ezek között vezetnek egy lovat, és ahová a ló először… piszkít, annak a számú tombolának a tulajdonosa a nyertes.
A tombola árában benne foglaltatik egy tál étel, illetve egy üdítő (vagy sör) is.
Ugyancsak nem mindennapi lehetőség adódik azzal, hogy pitével lehet majd célba dobni a… városvezetőkre. A vurstliból ismert módon a polgármester, az alpolgármester és a tanácsosok (már aki bevállalja) egy bábu kivágott részén néznek szembe a célba dobóval, aki 500, 300 illetve 100 lej ellenében dobálózhat.
A program délelőtt 9 órakor kezdődik, a lószerencsés tombolasorsolás 14 órakor lesz.
Kedvezőtlen idő esetén a rendezvényt elhalasztják.